Opțiuni de expediere

 

  • Curierat rapid

Ai o comandă mai mare de 500 lei? Beneficiezi de transport GRATUIT în toată țara,in limita a 4 kg ,în funcție de limitele de acoperire ale firmelor de curierat.

 Aria de acoperire FanCourier

În cazul în care comanda ta nu depășește 500 lei, tariful de livrare este de 20 lei/kg, fiecare kg suplimentar se taxeaza cu 1 leu/kg.

În momentul primirii coletului, trebuie să verifici integritatea fizică a produselor în prezența curierului. În cazul detectării unei daune pe loc, vei putea cere curierului completarea unui proces verbal de constatare a daunelor.

Reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.

  • Taxa livrare Sambata cu Fan Courier

Stimati clienti, in urma modificarilor facute de firma de curierat Fan Courier va informam ca incepand cu data de 1 noiembrie, livrarea Sambata devine optiune si va avea un tarif de 6,00 lei + TVA.

Acest tarif se adauga costului de transport de 25 lei cu TVA. Acest tarif de livrare Sambata se va aplica si la comenzile care au transport gratuit.

"In cazul in care, la preluarea coletelor in ziua de vineri, nu este selectata optiunea, acestea se vor livra luni", text preluat de la Fan Courier.

Aceasta modificare vine de la Fan Courier, ei optand sa livreze colete Sambata doar contra unui tarif de 6,00 lei + TVA.

Va rugam ca pentru comenzile efectuate Vineri sa scrieti la observatiile comenzii daca doriti livrare Sambata(+6,00 lei + TVA), in cazul in care nu scrieti la observatii acest lucru, coletele expediate Vineri se vor livra Luni.

Va multumim pentru intelegere. 

 

  • Ridicare sediu

Produsele se pot ridica personal de la sediu.

 

Ai nevoie de informații în plus despre procesul de plată?

Contacteaza-ne